Ingyenes szállítás 25 000 Ft felett!

A csomagok összekészítése jelenleg 2-5 munkanapot vesz igénybe!

Kreatív Hobbi és Ajándékbolt

Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/334-2402

Blog
Wittmann Eszter
2022.01.04 18:45

Project Life - Emlékmegőrzés hónapról-hónapra

Project Life - Emlékmegőrzés hónapról-hónapra

B.Ú.É.K! Remélem jól teltek az ünnepek és tele vagy tervekkel, ötletekkel a 2022-es évre!Ha igen szeretnék pár gyönyörű újdonságot mutatni Neked, ami talán a segítségedre lesz, az emlékmegőrzés során. 

De először nézzük, mi is az a Project life. Nyilván a nevében is benne van, az életed történéseinek, hétköznapi vagy különleges eseményeinek megörökítése. Olyan albumokat használunk amelyekben zsebes lapvédők vannak, ezekbe tesszük a fényképeket, a papír kártyákat (PL kártya, komment kártya), amelyekkel nem csak díszíthetünk, de a sztoriknak is helyet adnak.

A leggyakrabban használt albumok a 12x12 " (vagyis 30x30 cm a belső mérete, kívül sokkal nagyobb!), illetve a 6x8" (15x20 cm). Én utóbbit használom, nem túl nagy a mérete, könnyű megtölteni tartalommal, akkor is ha éppen nem történik túl sok minden.

Vannak akik hétről hétre vezetik az albumot, mindent dokumentálnak, vannak akik csak néhány szuper sztorit örökítenek meg. Azt ne feledd, hogy az az elsődleges, hogy Neked mi okoz örömet, mit szeretnél megörökíteni! Ne érezd, hogy kényszerből minden héten "kell" valamit alkotnod az albumba! A lényeg, hogy szívből jöjjön és jól érezd magad a végeredménytől. Én sztoris alkotó vagyok, amikor történik valami jó, akkor megörökítem!

Az ilyen emlékmegőrzés másik nagyon fontos eleme, az album után,  a scrapbook papír illetve a komment kártyák.

  

Díszíteni is kell persze egy kicsit, ehhez használhatsz matricákat, papírkivágatokat, chipboardokat, dekorgombokat és még sok minden mást. Itt körülnézhetsz a díszítőelemek között a webshopban:

Na de hogy is kezdjünk hozzá? Nézz körül a Pinteresten, Instagramon, YouTube-on, keress rá pl. ezekre a kifejezésekre: Project Life, PL, Project Life Ideas, Becky Higgins (Ő az eredeti Project Life® kitalálója), Ali Edwards (őt imádom, nagyon kreatív és inspiráló) szerezz inspirációt, nézelődj!

  

 

  

Amire mindenképpen szükséged lesz:

-egy album,

-hozzávaló tasakok (átlátszó, zsebes, genotherm szerű fólia)

-fényképek

-scrapbook papír

-díszítőelemek

-olló, ragasztó, tűzőgép. 

+1 nagyon fontos dolog, ami rajtam sokszor kifog: Ne felejts el sokat fényképezni!

Ha eddig csak gondolkodtál azon, hogy jó lenne hónapról-hónapra, napról-napra megörökíteni az egyszerű hétköznapi sztorikat vagy akár a nagyobb családi összejöveteleket, esetleg az év legjobb kirándulását, akkor most itt a remek alkalom, hogy belevágj! Ehhez most mutatok is pár nagyon szuper kollekciót! 

Ugye milyen szépek? Webáruházunkban találsz alkotócsomagokat is, amelyekben megtalálsz mindent, ami kell a kezdéshez, de persze a profi scrapbookosoknak is elegendő alapanyagot rejtenek ezek a készletek. Itt találod őket:

Az albumokat itt találod, hamarosan újra lesz raktáron is többféle:

Remélem egy kicsit kiváncsivá tettelek és te is belevágsz ebbe a nagyszerű utazásba! Gondolj bele mennyire remek lesz pár év múlva elővenni ezeket az albumokat és felidézni a legjobb sztorikat!

Bármilyen kérdés esetén keressetek bátran üzenetben, telefonon, facebook oldalunkon!

Köszönöm, hogy velem tartottál ma!

Eszter