Ingyenes szállítás 25 000 Ft felett!

A csomagok összekészítése jelenleg 2-5 munkanapot vesz igénybe!

Kreatív Hobbi és Ajándékbolt

Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/334-2402

Blog
Wittmann Eszter
2022.07.26 13:30

Regisztráció

Regisztráció

Ebben a blogbejegyzésben szeretném Nektek összefoglalni, hogy miért érdemes regisztrált vásárlónak és hírlevél feliratkozónak lenni nálunk!

1. Hírlevél

Először is nézzük a hírlevelet! Tudom, tudom már hallom is, hogy uhh így is annyi levélszemét van a fiókomban... Nos tény, hogy rengeteg e-mailt kapunk, de azért ennek van jó oldala is! Általában akkor szoktam hírlevelet küldeni, ha az új termékek megérkeznek a webshopba, ha új gyártó kerül fel a kínálatba, ha szuper akció vagy kuponkedvezmény van. Inkább sok fotót tartalmaz a hírlevél az új termékekről linkekkel, mint szöveget! Akkor is értesítem a vevőimet, ha mondjuk szabadságra megyek vagy valamilyen egyéb fontos közlendőm van.

Szóval igazából, ha nem akarsz lemaradni az újdonságokról és a kedvezményekről, akkor regisztrálj! (Bármikor leiratkozhatsz). De ne aggódj! Nem szoktam túlzásba vinni, szóval nem foglak állandóan levelekkel bombázni!

2. Pontok

Tudtad, hogy webshopunkban regisztrált vásárlóként minden vásárlás után pontokat is kapsz? Ezeket a következő vásárlás alkalmával tudod a végösszegből levonni! Arra kell csak ügyelned, hogy a lejárat előtt elhasználd őket, ez 3 hónap! Minden 100 Ft = 1 pont, a szállítási költség után nem számolunk pontokat!

 

3. Törzsvásárlói csoport 5% - 10%

Webshopunkban sávos kedvezmény rendszer van:

Ha regisztrált vásárlóként adod le a rendeléseidet, akkor ezeknek az értéke összeadódik, és amikor eléred az 50 000 Ft-ot, bekerülsz az 5%-os törzsvásárlói csoportba és ettől kezdve automatikusan 5% kedvezményben részesülsz. Amikor pedig eléred a 100 000 Ft-ot, átlépsz a 10%-os törzsvásárlói csoportba. Innentől kezdve automatikusan 10% kedvezményre vagy jogosult!

Ez a kedvezmény örökös, nem nullázódik le év végén!

4. Kuponkedvezmény 10%

A jelenleg kialakult gazdasági helyzetben nehezebb lett az árubeszerzés, kicsit lassabban érnek ide a csomagok és ráadásul brutál drága lett a szállítás. Most sokan spórolnak és csak a feltétlenül szükséges dolgokat vásárolják meg. Persze azon vitatkoznék hogy a scrapbookos és kreatív cuccok ne tartoznának ide... Naná! Azt azonban mindenképpen le kell szögeznünk, hogy a webshop csak Veletek maradhat fenn továbbra is!

Éppen ezért, hogy sok más hazai kisvállalkozáshoz hasonlóan ne kelljen bezárnom és további vásárlásra ösztönözzem a vevőimet, egy 10%-os kupont adok minden rendeléshez. Ezt a következő vásárlásnál újra le lehet vonni, de akár át is passzolhatod egy kreatív barátodnak!

Azt már csak halkan súgom meg, hogy ez hozzáadódik a törzsvásárlói kedvezményhez is! Szóval, akár 15-20 %-ot is megspórolhatsz a rendelésed értékéből!

Röviden ennyi lenne a mai napra! Szerintem így már jobban átlátható a webshopunk kedvezmény rendszere.

Remélem Téged is mihamarabb a regisztrált vásárlók táborában tudhatlak! Keresd fel Facebook oldalunkat is! facebook.com/magnoliascrap

Köszönöm, hogy elolvastad a blogbejegyzést! Ölelés!

Eszter